Siersema is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) als CBW-erkende interieur inrichter. Dit houdt in dat wij voldoen aan bepaalde voorwaarden die u extra goed beschermen. Ook kunnen wij u, als CBW-erkend bedrijf, een speciale garantie bieden. In de voorwaarden van CBW zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die van belang zijn bij een aankoop.

 

Garanties CBW-erkende bedrijven

CBW-erkende bedrijven bieden meer zekerheid dan andere bedrijven. Als CBW-erkend bedrijf hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

Onpartijdige geschilafhandeling
Mocht u een klacht hebben en er met ons niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Een nette aanbetalingsregeling
Heeft u een aanbetaling gedaan en gaan wij failliet? Dan kunt u aanspraak maken op de aanbetalingsregeling. Meer over CBW-voorwaarden leest u op hun website.

Extra productgarantie
CBW-erkende winkels bieden een extra goede productgarantie, van tenminste 2 jaar op uw aankoop.

Hoe ziet u dat wij een CBW-keurmerk hebben?

Eenmaal per jaar reikt het CBW een sticker uit aan CBW-erkende bedrijven, die op dat moment nog voldoen aan de voorwaarden om dit keurmerk te krijgen. Deze sticker vindt u op het raam van onze winkel, met het actuele jaartal. Ook kunt u dit zien aan het CBW-erkend logo dat wij vermeld hebben op onze website. Tot slot kunt u ons opzoeken op de website van het CBW, dan zal u Siersema Interieur vinden.

Video over het CBW-keurmerk

Meer weten over CBW?

Kijk voor meer informatie op de website van CBW of bekijk direct de CBW-voorwaarden.