kast1
kast2
kast3

Maatwerkkasten

Maatwerkkasten zoals u die wilt. Onze Noteborn maatwerkkasten zijn er van inloop- tot garderobe- en opbergkasten. Met of zonder (schuif)deuren, met of zonder verlichting, met keuze uit hanggedeeltes, planken of lades. Op maat gemaakt voor de ruimte in uw huis. Een maatwerkkast van Siersema optimaliseert uw comfort bij wonen, slapen, werken en opbergen.

  • Garderobekasten
  • Inloopkasten
  • Opbergkasten

Laat de foto’s u overtuigen van de schoonheid van maatwerkkasten en breng het comfort in uw woning of kantoor.

Maatwerkkasten voor iedere ruimte

Een kast op maat laten maken levert u veel voordelen op. De Noteborn kasten zijn van de beste kwaliteit en bijzonder zeer prettig in gebruik. We komen graag bij u langs om te kijken welke kast past bij uw wensen en uw interieur. Samen bepalen we de inrichting en de uitvoering van de kast.

Wij maken de mooiste maatwerk kasten

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Zoek je de beste raambekleding voor jouw woning? Soms kun je toe zijn aan wat nieuws in je huis. Misschien heb je behoefte aan een frisse look of wil je een gezellige sfeer creëren. Je kunt ervoor kiezen om je woning te verbouwen, maar nieuwe raambekleding kan al veel voor je woning doen. Door nieuwe gordijnen te plaatsen of te kiezen voor andere rolgordijnen, breng je meteen een andere sfeer in je woning.

Welke wandbekleding is populair op dit moment?

Welke wandbekleding is populair op dit moment?

Wandbekleding is onmisbaar in jouw woning. Iedere ruimte is verschillend, maar de wanden zijn vaak hetzelfde. Wat is er nu leuker dan iedere ruimte van unieke wandbekleding te voorzien? Er zijn vele mogelijkheden om jouw muren mooi aan te kleden. Wij vertellen je welke soorten wandbekleding populair zijn op dit moment en hoe wij jouw wanden een sfeervolle uitstraling kunnen geven.

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Het industriële interieur wint steeds meer aan populariteit. Denk aan strakke betonnen vloeren, robuust meubilair en stalen kozijnen. Ook oude fabriekslampen zijn in diverse huiskamers terug te zien. Hoe kunt u de industriële stijl het beste in uw woning toepassen?

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.