020 681 37 76 info@siersema.org
kast1
kast2
kast3

Maatwerk kasten Siersema.

Maatwerk kasten precies zoals u die wilt. Onze Noteborn maatwerk kasten zijn er van inloop- tot garderobe- en opbergkasten. Met of zonder schuifdeuren. Bij Siersema Interieur maken wij een maatwerk kast die voldoet aan uw wensen. Uw kast optimaliseert uw comfort bij wonen, slapen, werken en opbergen.

  • Maatwerk kasten
  • Inbouwkasten
  • Inloopkasten

Laat de foto’s u overtuigen van de schoonheid van maatwerk kasten en breng het comfort in uw woning of kantoor.

Maatwerk kasten laten maken

Een kast op maat laten maken zal u veel voordelen opleveren. Vooral de Noteborn kasten zijn van de beste kwaliteit en zijn daardoor zeer prettig in gebruik. Uw leefcomfort wordt optimaal. De deuren openen en sluiten moeiteloos en zonder geluid en de opbergruimte zal helemaal zijn zoals u wilt. Maar dat niet alleen. De kasten zijn lang te gebruiken en zijn zeer praktisch. De uitstraling van onze kasten is daarentegen ook indrukwekkend. We doen ons uiterste best om samen met u tot de mooiste kast(en) te komen!

Wij maken de mooiste maatwerk kasten

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

                  Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Siersema is een CBW-erkende winkel

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) als CBW-erkende winkel. Dit houdt in dat wij voldoen aan bepaalde voorwaarden die u extra goed beschermen. Doordat wij een CBW-erkende winkel zijn kunnen wij u een speciale garantie bieden.

Interieur design: asymmetrie en Dutch Design

Het design van een interieur kan op ontzettend veel manieren worden aangepakt. Dutch Design is onder meer klassiek en comfort, terwijl asymmetrie en vrijheid voor creativiteit en flexibiliteit staat. Lees hier alles over Dutch Design.

Contrast in uw interieur

Een interieur zonder contrast is niet weg te denken. Het meest belangrijke middel voor contrast tot leven krijgen is toch wel echt kleur. Op zoek naar donkere kleuren, warme of neutrale tinten? Wij hebben alvast wat inspiratie van producten op een rijtje gezet.

Logo

Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.