kast1
kast2
kast3

Maatwerkkasten

Maatwerkkasten zoals u die wilt. Onze Noteborn maatwerkkasten zijn er van inloop- tot garderobe- en opbergkasten. Met of zonder (schuif)deuren, met of zonder verlichting, met keuze uit hanggedeeltes, planken of lades. Op maat gemaakt voor de ruimte in uw huis. Een maatwerkkast van Siersema optimaliseert uw comfort bij wonen, slapen, werken en opbergen.

  • Garderobekasten
  • Inloopkasten
  • Opbergkasten

Laat de foto’s u overtuigen van de schoonheid van maatwerkkasten en breng het comfort in uw woning of kantoor.

Maatwerkkasten voor iedere ruimte

Een kast op maat laten maken levert u veel voordelen op. De Noteborn kasten zijn van de beste kwaliteit en bijzonder zeer prettig in gebruik. We komen graag bij u langs om te kijken welke kast past bij uw wensen en uw interieur. Samen bepalen we de inrichting en de uitvoering van de kast.

Wij maken de mooiste maatwerk kasten

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

De woontrends van 2022

De woontrends van 2022

Nieuwsgierig naar de interieurtrends en woontrends voor 2022? In deze blog bespreken we 7 woontrends die we in 2022 gaan zien. Wij zetten de nieuwste meubels, kleuren en materialen voor je op een rij.

De bijzondere kantoorinrichting van Siersema

De bijzondere kantoorinrichting van Siersema

Ons kantoor is de plek waar het allemaal gebeurd. Hier komen ideeën voor onze klanten tot stand en staat creativiteit centraal. Na een verhuizing naar een nieuwe locatie aan het water, vroeg de ruimte dan ook om een bijzondere aanpak. Ben je benieuwd hoe de inrichting van ons kantoor en showroom aan het IJ in Amsterdam tot stand is gekomen? Neem dan hier een kijkje!

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Zoek je de beste raambekleding voor jouw woning? Soms kun je toe zijn aan wat nieuws in je huis. Misschien heb je behoefte aan een frisse look of wil je een gezellige sfeer creëren. Je kunt ervoor kiezen om je woning te verbouwen, maar nieuwe raambekleding kan al veel voor je woning doen. Door nieuwe gordijnen te plaatsen of te kiezen voor andere rolgordijnen, breng je meteen een andere sfeer in je woning.

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.