020 681 37 76 info@siersema.org
meubelstoffering1
Meubelstoffering2
Meubelstoffering3

Meubelstoffering professioneel bij Siersema

Siersema Interieur is begonnen als meubelstoffeerderij. Meubelstoffering is dus de oudste ambacht van ons bedrijf. U begrijpt dat bij ons de focus ligt op kwaliteit en precisie. Ook zorgen we graag voor karakter in meubilair. Dit kan betekenen dat we een oude of antieke stijl behouden, een hele moderne stijl aan houden, of een middenweg. Wij stofferen onder andere:

  • Stoelen
  • Banken
  • (bed)Achterwanden
  • Panelen

Professionele stoffering

Het bekleden van meubels, of andere voorwerpen zoals panelen, doen we met veel verschillende materialen. Meubelstoffering doen we met aandacht, zodat uw meubels voor de juiste samenhang in een interieur zorgen. Meubels staan namelijk vooral midden in een ruimte en vallen erg op. Wilt u ook zorgen voor een prettige sfeer, of gaat u voor ruimte die echt opvalt? Bij Siersema Interieur zorgen we voor het beste resultaat.

Klassieke en moderne stoffering

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Siersema is een CBW-erkende interieur inrichter

Siersema is een CBW-erkende interieur inrichter

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) als CBW-erkende interieur inrichters. Hiermee voldoen wij aan voorwaarden die u extra goed beschermen. Als CBW-erkend bedrijf kunnen wij u een speciale garantie bieden.

Interieur design: asymmetrie en Dutch Design

Interieur design: asymmetrie en Dutch Design

Het design van een interieur kan op ontzettend veel manieren worden aangepakt. Dutch Design is onder meer klassiek en comfort, terwijl asymmetrie en vrijheid voor creativiteit en flexibiliteit staat. Lees hier alles over Dutch Design.

Contrast in uw interieur

Contrast in uw interieur

Een interieur zonder contrast is niet weg te denken. Het meest belangrijke middel voor contrast tot leven krijgen is toch wel echt kleur. Op zoek naar donkere kleuren, warme of neutrale tinten? Wij hebben alvast wat inspiratie van producten op een rijtje gezet.

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.