meubelstoffering1
Meubelstoffering2
Meubelstoffering3

Professionele meubelstoffering bij Siersema

Siersema Interieur is ooit begonnen als meubelstoffeerderij. Meubelstoffering is dus de oudste ambacht van ons bedrijf en al die tijd staat kwaliteit en precisie bij ons voorop. We zoeken samen met u naar het karakter in het meubilair zodat het bij (weer) bij de rest van uw interieur past. Wij stofferen onder andere:

  • Stoelen
  • Banken
  • (Bed)achterwanden
  • Panelen

Professionele stoffering

Siersema biedt verschillende, kwalitatieve materialen om uw meubels te stofferen. Geeft u die (antieke) stoel een tweede leven door hem te laten stofferen? Bij Siersema Interieur zorgen we voor het beste resultaat.

Klassieke en moderne stoffering

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

De woontrends van 2022

De woontrends van 2022

Nieuwsgierig naar de interieurtrends en woontrends voor 2022? In deze blog bespreken we 7 woontrends die we in 2022 gaan zien. Wij zetten de nieuwste meubels, kleuren en materialen voor u op een rij.

De bijzondere kantoorinrichting van Siersema

De bijzondere kantoorinrichting van Siersema

Ons kantoor is de plek waar het allemaal gebeurd. Hier komen ideeën voor onze klanten tot stand en staat creativiteit centraal. Na een verhuizing naar een nieuwe locatie aan het water, vroeg de ruimte dan ook om een bijzondere aanpak. Bent u benieuwd hoe de inrichting van ons kantoor en showroom aan het IJ in Amsterdam tot stand is gekomen? Neem dan een kijkje!

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.