020 681 37 76 info@siersema.org
meubelstoffering1
Meubelstoffering2
Meubelstoffering3

Meubelstoffering.

Siersema Interieur is begonnen als meubelstoffeerderij. Meubelstoffering is dus de oudste ambacht van ons bedrijf. U begrijpt dat bij ons de focus ligt op kwaliteit en precisie. Ook zorgen we graag voor karakter in meubilair. Dit kan betekenen dat we een oude of antieke stijl behouden, een hele moderne stijl aan houden, of een middenweg. Wij stofferen onder andere:

  • Stoelen
  • Banken
  • (bed)Achterwanden
  • Panelen

Professionele stoffering

Het bekleden van meubels, of andere voorwerpen zoals panelen, doen we met veel verschillende materialen. Dit alles doen we met aandacht, zodat uw meubels voor de juiste samenhang in een interieur zorgen. Meubels staan namelijk vooral midden in een ruimte en vallen erg op. Wilt u ook zorgen voor een prettige sfeer, of gaat u voor ruimte die echt opvalt? Bij Siersema Interieur zorgen we voor het beste resultaat.

Klassieke en moderne stoffering

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

                  Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Wat is nou de maatwerk kast van 2019?

De kast is altijd al een belangrijk aspect geweest in iedereens woning, zo ook in 2019 is de een kast hét aandachtspunt bij het inrichten van de woning. De mode blijft veranderen, het wordt steeds meer en gekker. Een plek om al deze kleding op te bergen moet dan ook voor ieder uniek en passend zijn.

Museuminrichting Van Loon

Museum Van Loon deed een beroep op Siersema Interieur om de wanden professioneel en op traditionele wijze te bespannen. Na ruim veertig jaar was de kamer opnieuw toe aan restauratie.

Logo

Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.