meubelstoffering1
Meubelstoffering2
Meubelstoffering3

Meubelstoffering professioneel bij Siersema

Siersema Interieur is begonnen als meubelstoffeerderij. Meubelstoffering is dus de oudste ambacht van ons bedrijf. U begrijpt dat bij ons de focus ligt op kwaliteit en precisie. Ook zorgen we graag voor karakter in meubilair. Dit kan betekenen dat we een oude of antieke stijl behouden, een hele moderne stijl aan houden, of een middenweg. Wij stofferen onder andere:

  • Stoelen
  • Banken
  • (bed)Achterwanden
  • Panelen

Professionele stoffering

Het bekleden van meubels, of andere voorwerpen zoals panelen, doen we met veel verschillende materialen. Meubelstoffering doen we met aandacht, zodat uw meubels voor de juiste samenhang in een interieur zorgen. Meubels staan namelijk vooral midden in een ruimte en vallen erg op. Wilt u ook zorgen voor een prettige sfeer, of gaat u voor ruimte die echt opvalt? Bij Siersema Interieur zorgen we voor het beste resultaat.

Klassieke en moderne stoffering

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Het industriële interieur wint steeds meer aan populariteit. Denk aan strakke betonnen vloeren, robuust meubilair en stalen kozijnen. Ook oude fabriekslampen zijn in diverse huiskamers terug te zien. Hoe kunt u de industriële stijl het beste in uw woning toepassen?

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.