Blog

Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting bent u bij Siersema aan het juiste adres! Met onze artikelen laten we ons perspectief op interieur inrichting zien, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van een simpel strak interieur tot een klassiek interieur; wij laten elke ruimte tot haar recht komen!

De woontrends van 2022

De woontrends van 2022

Nieuwsgierig naar de interieurtrends en woontrends voor 2022? In deze blog bespreken we 7 woontrends die we in 2022 gaan zien. Wij zetten de nieuwste meubels, kleuren en materialen voor u op een rij.

Lees meer
Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Zoekt u de beste raambekleding voor uw woning? Soms kunt u toe zijn aan wat nieuws in uw huis. Misschien heeft u behoefte aan een frisse look of wilt u een gezellige sfeer creëren. U kunt ervoor kiezen om uw woning te verbouwen, maar nieuwe raambekleding kan al veel voor uw woning doen. Door nieuwe gordijnen te plaatsen of te kiezen voor andere rolgordijnen, brengt u meteen een andere sfeer in uw woning.

Lees meer
Welke wandbekleding is populair op dit moment?

Welke wandbekleding is populair op dit moment?

Wandbekleding is onmisbaar in uw woning. Iedere ruimte is verschillend, maar de wanden zijn vaak hetzelfde. Wat is er nu leuker dan iedere ruimte van unieke wandbekleding te voorzien? Er zijn vele mogelijkheden om uw muren mooi aan te kleden. Wij vertellen u welke soorten wandbekleding populair zijn op dit moment en hoe wij uw wanden een sfeervolle uitstraling kunnen geven.

Lees meer
Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Het industriële interieur wint steeds meer aan populariteit. Denk aan strakke betonnen vloeren, robuust meubilair en stalen kozijnen. Ook oude fabriekslampen zijn in diverse huiskamers terug te zien. Hoe kunt u de industriële stijl het beste in uw woning toepassen?

Lees meer
Contrast in uw interieur

Contrast in uw interieur

Een interieur zonder contrast is niet weg te denken. Het meest belangrijke middel voor contrast tot leven krijgen is toch wel echt kleur. Op zoek naar donkere kleuren, warme of neutrale tinten? Wij hebben alvast wat inspiratie van producten op een rijtje gezet.

Lees meer
Welke kast past bij u?

Welke kast past bij u?

De kast is altijd al een belangrijk aspect geweest in iedereens woning, zo ook in 2019 is de een kast hét aandachtspunt bij het inrichten van de woning. De mode blijft veranderen, het wordt steeds meer en gekker. Een plek om al deze kleding op te bergen moet dan ook voor ieder uniek en passend zijn.

Lees meer
Museuminrichting Van Loon

Museuminrichting Van Loon

Museum Van Loon deed een beroep op Siersema Interieur om de wanden professioneel en op traditionele wijze te bespannen. Na ruim veertig jaar was de kamer opnieuw toe aan restauratie.

Lees meer
Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.