Ophangsystemen1
Ophangsystemen2

Ophangsystemen

Siersema verzorgt diverse ophangsystemen binnenshuis. Denk hierbij aan gordijnen en schilderijen. Alle ophangsystemen installeren wij zeer nauwkeurig en professioneel. Wel zo belangrijk dat als u gordijnen heeft hangen in uw huis, kantoor of hotel, dat deze dan ook perfect schuiven! Bekijk hieronder alle ophangsystemen die wij verzorgen:

  • Railsystemen
  • Separatiesystemen
  • Inbouwrail
  • Roedes
  • Schilderrijrail

De uitstraling van een ophangsysteem

Ieder ophangsysteem geeft een eigen uitstraling aan uw interieur. Het is dus maar net de vraag welk ophangsysteem het beste bij uw huidige interieur past en wat uw wensen zijn. Hiervoor geven wij u graag een vrijblijvend advies zodat we u kunnen helpen de beste beslissing te maken.

Wenst u een vrijblijvend advies voor onze ophangsystemen? Of bent u toe aan verandering in uw interieur? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat een ophangsysteem voor uw interieur kan betekenen

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Zoek je de beste raambekleding voor jouw woning? Soms kun je toe zijn aan wat nieuws in je huis. Misschien heb je behoefte aan een frisse look of wil je een gezellige sfeer creëren. Je kunt ervoor kiezen om je woning te verbouwen, maar nieuwe raambekleding kan al veel voor je woning doen. Door nieuwe gordijnen te plaatsen of te kiezen voor andere rolgordijnen, breng je meteen een andere sfeer in je woning.

Welke wandbekleding is populair op dit moment?

Welke wandbekleding is populair op dit moment?

Wandbekleding is onmisbaar in jouw woning. Iedere ruimte is verschillend, maar de wanden zijn vaak hetzelfde. Wat is er nu leuker dan iedere ruimte van unieke wandbekleding te voorzien? Er zijn vele mogelijkheden om jouw muren mooi aan te kleden. Wij vertellen je welke soorten wandbekleding populair zijn op dit moment en hoe wij jouw wanden een sfeervolle uitstraling kunnen geven.

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Het industriële interieur wint steeds meer aan populariteit. Denk aan strakke betonnen vloeren, robuust meubilair en stalen kozijnen. Ook oude fabriekslampen zijn in diverse huiskamers terug te zien. Hoe kunt u de industriële stijl het beste in uw woning toepassen?

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.