Ophangsystemen1
Ophangsystemen2

Ophangsystemen

Siersema verzorgt diverse ophangsystemen binnenshuis. Denk hierbij aan gordijnen en schilderijen. Alle ophangsystemen installeren wij zeer nauwkeurig en professioneel. Wel zo belangrijk dat als u gordijnen heeft hangen in uw huis, kantoor of hotel, dat deze dan ook perfect schuiven! Bekijk hieronder alle ophangsystemen die wij verzorgen:

  • Railsystemen
  • Separatiesystemen
  • Inbouwrail
  • Roedes
  • Schilderrijrail

De uitstraling van een ophangsysteem

Ieder ophangsysteem geeft een eigen uitstraling aan uw interieur. Het is dus maar net de vraag welk ophangsysteem het beste bij uw huidige interieur past en wat uw wensen zijn. Hiervoor geven wij u graag een vrijblijvend advies zodat we u kunnen helpen de beste beslissing te maken.

Wenst u een vrijblijvend advies voor onze ophangsystemen? Of bent u toe aan verandering in uw interieur? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat een ophangsysteem voor uw interieur kan betekenen

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

De woontrends van 2022

De woontrends van 2022

Nieuwsgierig naar de interieurtrends en woontrends voor 2022? In deze blog bespreken we 7 woontrends die we in 2022 gaan zien. Wij zetten de nieuwste meubels, kleuren en materialen voor je op een rij.

De bijzondere kantoorinrichting van Siersema

De bijzondere kantoorinrichting van Siersema

Ons kantoor is de plek waar het allemaal gebeurd. Hier komen ideeën voor onze klanten tot stand en staat creativiteit centraal. Na een verhuizing naar een nieuwe locatie aan het water, vroeg de ruimte dan ook om een bijzondere aanpak. Ben je benieuwd hoe de inrichting van ons kantoor en showroom aan het IJ in Amsterdam tot stand is gekomen? Neem dan hier een kijkje!

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Zoek je de beste raambekleding voor jouw woning? Soms kun je toe zijn aan wat nieuws in je huis. Misschien heb je behoefte aan een frisse look of wil je een gezellige sfeer creëren. Je kunt ervoor kiezen om je woning te verbouwen, maar nieuwe raambekleding kan al veel voor je woning doen. Door nieuwe gordijnen te plaatsen of te kiezen voor andere rolgordijnen, breng je meteen een andere sfeer in je woning.

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.