Ophangsystemen1
Ophangsystemen2
Ophangsystemen3

Ophangsystemen Siersema Interieur

Ophangsystemen kunnen overal worden bevestigd en zijn er voor bijna alle producten, van planten tot fietsen. Bij Siersema Interieur bevestigen we alle ophangsystemen zeer nauwkeurig en professioneel. Wel zo belangrijk als u bijvoorbeeld een schuifdeur in een kantoor, winkel of hotel heeft! Als veel mensen van de schuifdeur gebruik maken is het van groot belang dat deze deur perfect schuift.

  • Railsystemen
  • Separatiesystemen
  • Inbouwrail
  • Roedes
  • Schilderrijrail

Wat wilt u ophangen?

Ophangsystemen zijn er voor bijna alle mogelijk producten. Niet alleen schilderijen, whiteboards en deuren kunnen worden opgehangen. Wat dacht u van planten, kasten, fietsen, glasplaten en hangstoelen? Het maakt de dynamiek in een ruimte optimaal; het wordt een prettige plek om te verblijven! Bent u toe aan verandering in uw interieur? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat een ophangsysteem voor uw interieur kan betekenen

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Het industriële interieur wint steeds meer aan populariteit. Denk aan strakke betonnen vloeren, robuust meubilair en stalen kozijnen. Ook oude fabriekslampen zijn in diverse huiskamers terug te zien. Hoe kunt u de industriële stijl het beste in uw woning toepassen?

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.