020 681 37 76 info@siersema.org
Ophangsystemen1
Ophangsystemen2
Ophangsystemen3

Ophangsystemen Siersema Interieur

Ophangsystemen kunnen overal worden bevestigd en zijn er voor bijna alle producten, van planten tot fietsen. Bij Siersema Interieur bevestigen we alle ophangsystemen zeer nauwkeurig en professioneel. Wel zo belangrijk als u bijvoorbeeld een schuifdeur in een kantoor, winkel of hotel heeft! Als veel mensen van de schuifdeur gebruik maken is het van groot belang dat deze deur perfect schuift.

  • Railsystemen
  • Separatiesystemen
  • Inbouwrail
  • Roedes
  • Schilderrijrail

Wat wilt u ophangen?

Ophangsystemen zijn er voor bijna alle mogelijk producten. Niet alleen schilderijen, whiteboards en deuren kunnen worden opgehangen. Wat dacht u van planten, kasten, fietsen, glasplaten en hangstoelen? Het maakt de dynamiek in een ruimte optimaal; het wordt een prettige plek om te verblijven! Bent u toe aan verandering in uw interieur? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat een ophangsysteem voor uw interieur kan betekenen

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Siersema is een CBW-erkende interieur inrichter

Siersema is een CBW-erkende interieur inrichter

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) als CBW-erkende interieur inrichters. Hiermee voldoen wij aan voorwaarden die u extra goed beschermen. Als CBW-erkend bedrijf kunnen wij u een speciale garantie bieden.

Interieur design: asymmetrie en Dutch Design

Interieur design: asymmetrie en Dutch Design

Het design van een interieur kan op ontzettend veel manieren worden aangepakt. Dutch Design is onder meer klassiek en comfort, terwijl asymmetrie en vrijheid voor creativiteit en flexibiliteit staat. Lees hier alles over Dutch Design.

Contrast in uw interieur

Contrast in uw interieur

Een interieur zonder contrast is niet weg te denken. Het meest belangrijke middel voor contrast tot leven krijgen is toch wel echt kleur. Op zoek naar donkere kleuren, warme of neutrale tinten? Wij hebben alvast wat inspiratie van producten op een rijtje gezet.

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.