020 681 37 76 info@siersema.org
wandbekleding1
wandbekleding2
wandbekleding3

Unieke wandbekleding

Bij Siersema Interieur geven we de voorkeur aan speciale en unieke wandbekleding. Onze diensten bestaan onder andere uit:

  • Vinyl wandbekleding
  • Papieren wandbekleding
  • Leer en vilt

Elke ruimte is anders en toch lijken de wanden vaak op elkaar. Bij Siersema maken we graag elke ruimte en elke wand uniek, met een eigen karakter. Of het nu gaat om wandbekleding in een woning of in een kantoorpand; we zorgen dat de uitstraling van de ruimte en wanden aansluit bij uw wensen. Hoe we dat doen? Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat bij een ruimte past, maar nog belangrijker; we luisteren naar uw wensen. We denken samen met u na over een ontwerp en over de stofkeuze. En er zijn verschillende manieren van afwerking die uw wand de finishing touch geeft. Bent u geïnteresseerd in goede wandbekleding? Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Soorten wandbekleding

Wandbekleding is er in veel soorten en maten, niet alleen maar in verf of behang. De wanden die wij plaatsen, maken we bijvoorbeeld van vinyl, papier, leer en vilt. We maken wandbekleding voor ieder project op maat; het is dus compleet op uw wensen af te stemmen. Van kleur tot materiaal en van klassiek tot hypermodern.

Met onze experts maken wij graag een succes van ieder interieur. Dit hebben we al vaak gedaan voor verschillende projecten, zoals te zien is bij museuminrichting en kantoorinrichting. Aandacht voor ambacht in combinatie met de beste materialen maken ieder interieur speciaal, indrukwekkend en uniek. 

Onze wandbekleding valt altijd in de smaak

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN
KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Interieur design: asymmetrie en Dutch Design

Interieur design: asymmetrie en Dutch Design

Het design van een interieur kan op ontzettend veel manieren worden aangepakt. Dutch Design is onder meer klassiek en comfort, terwijl asymmetrie en vrijheid voor creativiteit en flexibiliteit staat.

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.