Opnieuw top plek voor Siersema Interieur in de MT1000: Beste Kantoorinrichters! Elk jaar doet MT.nl onderzoek naar zakelijke dienstverleners in Nederland. Voor dit onderzoek worden bedrijven beoordeeld op hun marktaandeel, aanbevelingen van klanten en het Treacy & Wiersema model. Dit model focust zich op drie strategieën, namelijk klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Naast de mooie plek in de categorie kantoorinrichting heeft Siersema Interieur ook mooie andere scores behaald.

Kantoorinrichting

Met trots delen we mee dat wij opnieuw in de top 10 Beste Kantoorinrichters van Nederland staan. Volgens het onderzoek verzorgt Siersema Interieur perfecte inrichtingen voor bedrijven en kantoren. Interieur, inrichten en designs is waar ons hart ligt. We zijn dan ook dankbaar voor deze erkenning en een plek in deze lijst.

Betrokkenheid

Naast deze topprestatie hebben we ook vier van de vijf sterren behaald op het gebied van Klantgerichtheid. Voor dit onderdeel wordt er gekeken hoe centraal klantenservice staat voor een bedrijf. Bedrijven die goed scoren op klantgerichtheid staan dicht bij hun klanten en hebben een focus op Customer Relations Management (CRM).

Niet alleen het leveren van exclusieve resultaten en professionele projecten is voor ons belangrijk. Ook na oplevering blijven we graag betrokken bij elk project en staan we onze klanten nog altijd bij met zorg en advies.

Laatste trends

Op het gebied van Productleiderschap hebben we opnieuw vier van de vijf sterren behaald. Het uitgangspunt van dit onderdeel is de mate van focus bedrijven hebben op het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten. Het op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelen, om hier vervolgens snel op in te spelen, behoort ook tot dit uitgangspunt. Alsmede het bieden van mooiere, betere of intuïtievere producten dan de concurrent.

Bekijk hier onze producten en diensten.

Perfecte inrichting

Wilt u ook een tevreden klant worden en een perfecte woning-, museum-, hotel-, winkel- of kantoorinrichting? Laat u overtuigen door onze projecten én door onze talentvolle medewerkers. Wij zijn benieuwd welke uitdaging u voor ons heeft!