marmoleum groen
marmoleum grote ruimte
marmoleum wit

Marmoleum vloer

Een marmoleum vloer wordt met de dag populairder, maar waarom? Marmoleum is een zeer goed alternatief voor een gietvloer. De samenstelling van marmoleum is daarentegen volledig uit natuurlijke materialen opgebouwd.

Dit zorgt ervoor dat uw leefomgeving een gezonde en prettige sfeer krijgt. Kijkend naar hoe makkelijk het onderhoud is begrijpt u nu wel waarom marmoleum steeds populairder wordt.

Eenvoudig te onderhouden

Krassen op deze vloer zijn vrijwel niet te zien vanwege het patroon. Om de vloer weer zo goed als nieuw te laten lijken is het slechts een kwestie van schoonmaken, zo eenvoudig kan het zijn. Benieuwd naar wat wij doen met marmoleum? Bekijk dan ons portfolio.

Bekijk unieke marmoleum designs

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN

KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

De woontrends van 2022

De woontrends van 2022

Nieuwsgierig naar de interieurtrends en woontrends voor 2022? In deze blog bespreken we 7 woontrends die we in 2022 gaan zien. Wij zetten de nieuwste meubels, kleuren en materialen voor je op een rij.

De bijzondere kantoorinrichting van Siersema

De bijzondere kantoorinrichting van Siersema

Ons kantoor is de plek waar het allemaal gebeurd. Hier komen ideeën voor onze klanten tot stand en staat creativiteit centraal. Na een verhuizing naar een nieuwe locatie aan het water, vroeg de ruimte dan ook om een bijzondere aanpak. Ben je benieuwd hoe de inrichting van ons kantoor en showroom aan het IJ in Amsterdam tot stand is gekomen? Neem dan hier een kijkje!

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Zoek je de beste raambekleding voor jouw woning? Soms kun je toe zijn aan wat nieuws in je huis. Misschien heb je behoefte aan een frisse look of wil je een gezellige sfeer creëren. Je kunt ervoor kiezen om je woning te verbouwen, maar nieuwe raambekleding kan al veel voor je woning doen. Door nieuwe gordijnen te plaatsen of te kiezen voor andere rolgordijnen, breng je meteen een andere sfeer in je woning.

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.