020 681 37 76 info@siersema.org
marmoleum groen
marmoleum grote ruimte
marmoleum wit

Marmoleum vloer

Een marmoleum vloer wordt met de dag populairder, maar waarom? Marmoleum is een zeer goed alternatief voor een gietvloer. De samenstelling van marmoleum is daarentegen volledig uit natuurlijke materialen opgebouwd.

Dit zorgt ervoor dat uw leefomgeving een gezonde en prettige sfeer krijgt. Kijkend naar hoe makkelijk het onderhoud is begrijpt u nu wel waarom marmoleum steeds populairder wordt.

Eenvoudig te onderhouden

Krassen op deze vloer zijn vrijwel niet te zien vanwege het patroon. Om de vloer weer zo goed als nieuw te laten lijken is het slechts een kwestie van schoonmaken, zo eenvoudig kan het zijn. Benieuwd naar wat wij doen met marmoleum? Bekijk dan ons portfolio.

Bekijk unieke marmoleum designs

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN

KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Siersema is een CBW-erkende interieur inrichter

Siersema is een CBW-erkende interieur inrichter

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) als CBW-erkende interieur inrichters. Hiermee voldoen wij aan voorwaarden die u extra goed beschermen. Als CBW-erkend bedrijf kunnen wij u een speciale garantie bieden.

Interieur design: asymmetrie en Dutch Design

Interieur design: asymmetrie en Dutch Design

Het design van een interieur kan op ontzettend veel manieren worden aangepakt. Dutch Design is onder meer klassiek en comfort, terwijl asymmetrie en vrijheid voor creativiteit en flexibiliteit staat. Lees hier alles over Dutch Design.

Contrast in uw interieur

Contrast in uw interieur

Een interieur zonder contrast is niet weg te denken. Het meest belangrijke middel voor contrast tot leven krijgen is toch wel echt kleur. Op zoek naar donkere kleuren, warme of neutrale tinten? Wij hebben alvast wat inspiratie van producten op een rijtje gezet.

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.