marmoleum groen
marmoleum grote ruimte
marmoleum wit

Marmoleum vloer

Een marmoleum vloer wordt met de dag populairder, maar waarom? Marmoleum is een zeer goed alternatief voor een gietvloer. De samenstelling van marmoleum is daarentegen volledig uit natuurlijke materialen opgebouwd.

Dit zorgt ervoor dat uw leefomgeving een gezonde en prettige sfeer krijgt. Kijkend naar hoe makkelijk het onderhoud is begrijpt u nu wel waarom marmoleum steeds populairder wordt.

Eenvoudig te onderhouden

Krassen op deze vloer zijn vrijwel niet te zien vanwege het patroon. Om de vloer weer zo goed als nieuw te laten lijken is het slechts een kwestie van schoonmaken, zo eenvoudig kan het zijn. Benieuwd naar wat wij doen met marmoleum? Bekijk dan ons portfolio.

Bekijk unieke marmoleum designs

MEER DAN 40 JAAR ERVARING
ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN

KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Zoek je de beste raambekleding voor jouw woning? Soms kun je toe zijn aan wat nieuws in je huis. Misschien heb je behoefte aan een frisse look of wil je een gezellige sfeer creëren. Je kunt ervoor kiezen om je woning te verbouwen, maar nieuwe raambekleding kan al veel voor je woning doen. Door nieuwe gordijnen te plaatsen of te kiezen voor andere rolgordijnen, breng je meteen een andere sfeer in je woning.

Welke wandbekleding is populair op dit moment?

Welke wandbekleding is populair op dit moment?

Wandbekleding is onmisbaar in jouw woning. Iedere ruimte is verschillend, maar de wanden zijn vaak hetzelfde. Wat is er nu leuker dan iedere ruimte van unieke wandbekleding te voorzien? Er zijn vele mogelijkheden om jouw muren mooi aan te kleden. Wij vertellen je welke soorten wandbekleding populair zijn op dit moment en hoe wij jouw wanden een sfeervolle uitstraling kunnen geven.

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Het industriële interieur wint steeds meer aan populariteit. Denk aan strakke betonnen vloeren, robuust meubilair en stalen kozijnen. Ook oude fabriekslampen zijn in diverse huiskamers terug te zien. Hoe kunt u de industriële stijl het beste in uw woning toepassen?

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.