020 681 37 76 info@siersema.org
Raambekleding1
Raambekleding2
Raambekleding3

Gordijnen en vouwgordijnen

Gordijnen in alle vormen en maten. Bij Siersema Interieur maken wij uw gordijnen op maat naar uw wensen. Zonder een mooi gordijn voor de ramen is een woning of ruimte niet af, daar valt niet over te twijfelen. Waarom kiezen voor een eenvoudige raambekleding? Wij, bij Siersema Interieur, beschikken over de meest unieke gordijnen. Neem nu contact met ons op voor uw eigen gordijnen.

Gordijnen en tafel

Silent Gliss gordijnen

Neem nou de Silent Gliss gordijnen, deze maken stilte nog stiller. Hoe kan dat dan? De degelijke structuur van deze speciaal ontworpen profielen werd gecombineerd met unieke, 2-componentenglijders, dit samen zorgt voor nog stillere gordijnen.

Silent Gliss heeft een design dat opvalt in elke ruimte. De elegante symmetrische vorm van het tunnelprofiel maakt het uitstekend geschikt voor gebruik als scheidingswand in een kamer. Met het click en fit systeem is het niet moeilijk te plaatsen.

Mooie en praktische gordijnen

MEER DAN 40 JAAR ERVARING

ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN

KENNIS VAN INTERIEUR

                  Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Siersema is een CBW-erkende winkel

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) als CBW-erkende winkel. Hiermee voldoen wij aan voorwaarden die u extra goed beschermen. Als CBW-erkende winkel kunnen wij u een speciale garantie bieden.

Interieur design: asymmetrie en Dutch Design

Het design van een interieur kan op ontzettend veel manieren worden aangepakt. Dutch Design is onder meer klassiek en comfort, terwijl asymmetrie en vrijheid voor creativiteit en flexibiliteit staat. Lees hier alles over Dutch Design.

Contrast in uw interieur

Een interieur zonder contrast is niet weg te denken. Het meest belangrijke middel voor contrast tot leven krijgen is toch wel echt kleur. Op zoek naar donkere kleuren, warme of neutrale tinten? Wij hebben alvast wat inspiratie van producten op een rijtje gezet.

Logo

Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.