Raambekleding1
Raambekleding2
Raambekleding3

Gordijnen en vouwgordijnen

Gordijnen in alle vormen en maten. Bij Siersema Interieur maken wij uw gordijnen op maat naar uw wensen. Zonder een mooi gordijn voor de ramen is een woning of ruimte niet af, daar valt niet over te twijfelen. Waarom kiezen voor een eenvoudige raambekleding? Wij, bij Siersema Interieur, beschikken over de meest unieke gordijnen. Neem nu contact met ons op voor uw eigen gordijnen.

Gordijnen en tafel

Silent Gliss gordijnen

Neem nou de Silent Gliss gordijnen, deze maken stilte nog stiller. Hoe kan dat dan? De degelijke structuur van deze speciaal ontworpen profielen werd gecombineerd met unieke, 2-componentenglijders, dit samen zorgt voor nog stillere gordijnen.

Silent Gliss heeft een design dat opvalt in elke ruimte. De elegante symmetrische vorm van het tunnelprofiel maakt het uitstekend geschikt voor gebruik als scheidingswand in een kamer. Met het click en fit systeem is het niet moeilijk te plaatsen.

Mooie en praktische gordijnen

MEER DAN 40 JAAR ERVARING

ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN

KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

De woontrends van 2022

De woontrends van 2022

Nieuwsgierig naar de interieurtrends en woontrends voor 2022? In deze blog bespreken we 7 woontrends die we in 2022 gaan zien. Wij zetten de nieuwste meubels, kleuren en materialen voor u op een rij.

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.