Raambekleding1
Raambekleding2
Raambekleding3

Gordijnen en vouwgordijnen

Gordijnen in alle vormen en maten. Bij Siersema Interieur maken wij uw gordijnen op maat naar uw wensen. Zonder een mooi gordijn voor de ramen is een woning of ruimte niet af, daar valt niet over te twijfelen. Waarom kiezen voor een eenvoudige raambekleding? Wij, bij Siersema Interieur, beschikken over de meest unieke gordijnen. Neem nu contact met ons op voor uw eigen gordijnen.

Gordijnen en tafel

Silent Gliss gordijnen

Neem nou de Silent Gliss gordijnen, deze maken stilte nog stiller. Hoe kan dat dan? De degelijke structuur van deze speciaal ontworpen profielen werd gecombineerd met unieke, 2-componentenglijders, dit samen zorgt voor nog stillere gordijnen.

Silent Gliss heeft een design dat opvalt in elke ruimte. De elegante symmetrische vorm van het tunnelprofiel maakt het uitstekend geschikt voor gebruik als scheidingswand in een kamer. Met het click en fit systeem is het niet moeilijk te plaatsen.

Mooie en praktische gordijnen

MEER DAN 40 JAAR ERVARING

ZEER VEEL TEVREDEN KLANTEN

KENNIS VAN INTERIEUR

Blog

Lees meer over onze projecten in onze blogs.

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Tips voor het uitkiezen van de beste raamdecoratie

Zoek je de beste raambekleding voor jouw woning? Soms kun je toe zijn aan wat nieuws in je huis. Misschien heb je behoefte aan een frisse look of wil je een gezellige sfeer creëren. Je kunt ervoor kiezen om je woning te verbouwen, maar nieuwe raambekleding kan al veel voor je woning doen. Door nieuwe gordijnen te plaatsen of te kiezen voor andere rolgordijnen, breng je meteen een andere sfeer in je woning.

Welke wandbekleding is populair op dit moment?

Welke wandbekleding is populair op dit moment?

Wandbekleding is onmisbaar in jouw woning. Iedere ruimte is verschillend, maar de wanden zijn vaak hetzelfde. Wat is er nu leuker dan iedere ruimte van unieke wandbekleding te voorzien? Er zijn vele mogelijkheden om jouw muren mooi aan te kleden. Wij vertellen je welke soorten wandbekleding populair zijn op dit moment en hoe wij jouw wanden een sfeervolle uitstraling kunnen geven.

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Industrieel interieur: stijlvol en helemaal van nu

Het industriële interieur wint steeds meer aan populariteit. Denk aan strakke betonnen vloeren, robuust meubilair en stalen kozijnen. Ook oude fabriekslampen zijn in diverse huiskamers terug te zien. Hoe kunt u de industriële stijl het beste in uw woning toepassen?

Logo Siersema
Voor bijzondere, unieke & op maat gemaakte interieur inrichting. Aandacht voor ambacht staat bij ons voorop.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.