Wandbekleding is onmisbaar in jouw woning. Iedere ruimte is verschillend, maar de wanden zijn vaak hetzelfde. Wat is er nu leuker dan iedere ruimte van unieke wandbekleding te voorzien? Er zijn vele mogelijkheden om jouw muren mooi aan te kleden. Wij vertellen je welke typen wandbekleding populair zijn op dit moment en hoe wij jouw wanden een sfeervolle uitstraling kunnen geven.

Vinyl wandbekleding

Vinyl wandbekleding wordt steeds meer gezien. Dit behang bestaat deels of volledig uit vinyl. Een groot voordeel van dit behang is dat de meesten soorten afwasbaar zijn. Ook is het behang erg sterk en zullen er niet snel scheuren ontstaan. Dit maakt vinyl wandbekleding tot duurzaam materiaal. Bij Siersema stemmen wij de vinyl wandbekleding geheel op jouw wensen af en leveren we projecten op maat. Zo bekijken we wat de beste kleuren en materialen zijn en wat het meest bij jouw persoonlijke stijl past.

Leer en vilt

Leer als wandbekleding? Dat kan zeker! Het is niet alleen erg leuk, maar ook zeer origineel. Leren wandbekleding wordt steeds vaker toegepast en geeft de ruimte net even wat extra’s. Het geeft net even wat meer een luxe gevoel en de ruimte oogt stoer en uniek. Leer staat bekend om haar duurzaamheid, isolerende vermogen en het feit dat het brandvertragend werkt. Ook vilt is een veel geziene vorm van wandbekleding en is goed te combineren met leer. Vilt is zowel geluidsabsorberend als isolerend. Er zijn talloze toepassingsmogelijkheden voor vilt. Siersema denkt graag met je mee en zorgt voor wandbekleding van leer en/of vilt op maat.

Papieren wandbekleding

Papierbehang staat bekend als een van de meest gebruikte behangsoorten. Je kunt ze in diverse variaties vinden en kiezen uit verschillende diktes, patronen en structuren. Een groot voordeel van papierbehang is dat het relatief goedkoop is. Ook is het relatief eenvoudig aan te brengen. Als je een nieuw papierbehang wilt plaatsen, dan kun je het oude behang met afweekmiddel of een stomer gemakkelijk verwijderen. Wil jij ook papieren wandbekleding? Bij Siersema stellen we graag papierbehang voor je samen, om jouw interieur een succesvolle uitstraling te geven. Dit doen wij geheel naar jouw wensen.

Kies voor jouw ideale wandbekleding

We hebben je net verteld over de drie meest populaire typen wandbekleding verteld. Weet jij al welke wandbekleding je voor jouw ruimtes wenst? Neem gerust contact op met Siersema voor een persoonlijk advies. Wij zijn je graag van dienst bij de keuze voor de meest stijlvolle wandbekleding voor jouw woning of pand.