Ben je toe aan wat nieuws in huis? Je kunt ervoor kiezen om je woning te verbouwen, maar nieuwe raambekleding kan al veel voor je woning doen. Nieuwe gordijnen of rolgordijnen geven direct een andere sfeer aan je woning. Siersema geeft je tips hoe je de beste raambekleding uitzoekt.

Bepaal je interieurstijl

Bij het kiezen van nieuwe raambekleding is het belangrijk om eerst naar je huidige interieurstijl te kijken. Ook al wil je een andere sfeer of kleur in je woning, je raambekleding moet wel passen bij de rest van je inrichting. Dat kan gelukkig met het ruime aanbod stoffen en kleuren van Siersema. Wij bieden voor iedere interieurstijl meer dan genoeg keus.

Ga voor contrast in kleuren

Zijn de kleuren in jouw interieur erg op elkaar afgestemd? Ga dan voor raambekleding met meer contrast, zodat de raambekleding er echt uitspringt. Kies voor raambekleding in een opvallende kleur en laat deze kleur terugkomen in de accessoires in de ruimte. Zo ontstaat snel een verrassend nieuwe uitstraling in huis.

Combineer diverse soorten raambekleding

Het combineren van diverse soorten raambekleding levert ook verrassende effecten op. Denk aan een combinatie van transparante rolgordijnen met gevoerde overgordijnen. Je bepaalt hiermee niet alleen de sfeer, maar het zorgt ook voor meer privacy doordat de inkijk wordt verminderd.

Laat je raambekleding op maat maken

Siersema heeft raambekleding in alle vormen en maten en voor zowel binnen als buiten. We maken jouw nieuwe raambekleding graag op maat. Dus of je nu op zoek bent naar jaloezieën, duettes, gordijnen of uitvalschermen, wij hebben precies de raambekleding die aansluit bij jouw wensen. Neem gerust contact op met onze medewerkers. Wij horen graag wat je wensen zijn en gaan meteen voor je aan de slag.