Bent u toe aan wat nieuws in huis? U kunt ervoor kiezen om uw woning te verbouwen, maar nieuwe raambekleding kan al veel voor uw woning doen. Nieuwe gordijnen of rolgordijnen geven direct een andere sfeer aan uw woning. Siersema geeft u tips hoe u de beste raambekleding uitzoekt.

Bepaal uw interieurstijl

Bij het kiezen van nieuwe raambekleding is het belangrijk om eerst naar uw huidige interieurstijl te kijken. Ook al wilt u een andere sfeer of kleur in uw woning, uw raambekleding moet wel passen bij de rest van uw inrichting. Dat kan gelukkig met het ruime aanbod stoffen en kleuren van Siersema. Wij bieden voor iedere interieurstijl meer dan genoeg keus.

Ga voor contrast in kleuren

Zijn de kleuren in uw interieur erg op elkaar afgestemd? Ga dan voor raambekleding met meer contrast, zodat de raambekleding er echt uitspringt. Kies voor raambekleding in een opvallende kleur en laat deze kleur terugkomen in de accessoires in de ruimte. Zo ontstaat snel een verrassend nieuwe uitstraling in huis.

Combineer diverse soorten raambekleding

Het combineren van diverse soorten raambekleding levert ook verrassende effecten op. Denk aan een combinatie van transparante rolgordijnen met gevoerde overgordijnen. U bepaalt hiermee niet alleen de sfeer, maar het zorgt ook voor meer privacy doordat de inkijk wordt verminderd.

Laat uw raambekleding op maat maken

Siersema heeft raambekleding in alle vormen en maten en voor zowel binnen als buiten. We maken uw nieuwe raambekleding graag op maat. Dus of u nu op zoek bent naar jaloezieën, duettes, gordijnen of uitvalschermen, wij hebben precies de raambekleding die aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact op met onze medewerkers. Wij horen graag wat uw wensen zijn en gaan meteen voor u aan de slag.