Zoek je de beste raambekleding voor jouw woning? Soms kun je toe zijn aan wat nieuws in je huis. Misschien heb je behoefte aan een frisse look of wil je een gezellige sfeer creëren. Je kunt ervoor kiezen om je woning te verbouwen, maar nieuwe raambekleding kan al veel voor je woning doen. Door nieuwe gordijnen te plaatsen of te kiezen voor andere rolgordijnen, breng je meteen een andere sfeer in je woning. Siersema geeft je tips over hoe je de beste raambekleding kunt uitzoeken.

Bepaal je interieurstijl

Als je raambekleding gaat kiezen, is het belangrijk om eerst naar je huidige interieurstijl te kijken. Ook al wil je een andere sfeer of kleur in je woning, je raambekleding moet wel passen bij de rest van je inrichting. Dat kan gelukkig ook met het ruime aanbod stoffen en kleuren van Siersema. Wij bieden voor iedere interieurstijl meer dan genoeg keus.

Ga voor contrast in kleuren

Zijn de kleuren in jouw interieur erg op elkaar afgestemd? Ga dan voor raambekleding met meer contrast, zodat de raambekleding echt eruit springt. Maak de keuze voor raambekleding in een opvallende kleur en laat deze kleur ook terugkomen in de accessoires in je ruimte. Je krijgt zo een mooie eenheid, waarmee er direct een andere sfeer ontstaat.

Combineer diverse soorten raambekleding

Het combineren van diverse soorten raambekleding kan ook heel leuk staan. Denk aan een combinatie van transparante rolgordijnen met gevoerde overgordijnen. Je hebt kunt hiermee niet alleen de sfeer bepalen, maar er ook voor zorgen dat je meer privacy hebt door de inkijk te verminderen. Mocht je al zoiets voor de ramen hebben hangen, dan kan de combinatie van twee nieuwe vormen van raambekleding net een andere sfeer geven aan de ruimte.

Laat je raambekleding op maat maken

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je raambekleding op maat te laten maken. Siersema heeft raambekleding in allerlei vormen en maten, en kan jouw nieuwe raambekleding ook op maat maken. Wij kunnen raambekleding voor zowel binnen als buiten verzorgen. Of je nu op zoek bent naar jaloezieën, duettes, gordijnen of uitvalschermen, wij hebben precies de raambekleding die geheel bij jouw wensen past. Neem gerust eens contact op met onze medewerkers. Wij horen graag wat je wensen zijn en gaan meteen voor je aan de slag!