Perfecte kantoorinrichting bij Siersema Interieur volgens onderzoek!
Siersema Interieur verdient de 2e plek in de categorie Kantoorinrichting! Siersema Interieur staat voor u klaar als het gaat om het creëren van hoogwaardige interieurs. Dat hun inrichting en service kwalitatief erg sterk is, blijkt nu ook uit onderzoek van Management Team (MT.nl).

MT.nl onderzoekt constant de kwaliteit en populariteit van dienstverleners, hierdoor ontstaan dus lijsten met professionele bedrijven. Siersema Interieur heeft deze lijst, op het gebied van kantoorinrichting, met een mooie tweede positie behaald!

Exclusieve kantoorinrichting

Siersema Interieur staat aan het begin van alle soort projecten op het gebied van interieur. Of dat project nu een museum, kantoor, woning of hotel is; ieder project pakt Siersema Interieur professioneel aan en levert exclusieve en prachtige resultaten. Of u nu een modern, klassiek of tijdloos interieur wenst. Specifiek voor kantoorinrichting heeft MT.nl bedrijven beoordeeld op het model van Treacy & Wiersema, marktaandeel en aanbevelingen. Het model van Treacy & Wiersema legt de focus op 3 strategieën: Klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.

Bij verschillende opdrachtgevers heeft Siersema Interieur vloeren, wanden, plafonds, raambekleding en meubels aangepakt en boeiende en uiteenlopende kantoren ingericht! De opdrachtgevers zijn zeer tevreden over het hoogwaardige interieurbedrijf en hebben in het onderzoek aangegeven Siersema Interieur zeer zeker aan te bevelen aan anderen! Wouter Slop, eigenaar van Siersema Interieur is hier erg trots op en vindt de bevestiging van tevreden klanten een belangrijke waardering. Het bedrijf heeft altijd het doel gehad goede kwaliteit te leveren en het beste resultaat af te leveren, ook al kostte dat nog weleens extra tijd. Naast inzicht en talent zorgt ook advies op locatie en de juiste nazorg voor de juiste toon. Wilt u ook een tevreden klant worden en (ook erg belangrijk) een indrukwekkend kantoor? Laat u overtuigen door onze gemaakte projecten én door onze talentvolle medewerkers. Wij zijn benieuwd welke uitdaging u voor ons heeft!