Meubelstoffering kan zeker een uitkomst zijn. Stel dat uw favoriete bank al enkele jaren meegaat en versleten of grauw oogt, dan heeft u enkele opties. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe bank kopen, maar u kunt ook voor meubelstoffering kiezen. In dit artikel vertellen we u wat meubelstoffering precies is en welke voordelen het te bieden heeft. Lees snel verder en ontdek of het stofferen van uw meubels ook voor u een goede optie is.

Wat houdt meubelstoffering precies in?

Als uw banken of stoelen verouderen, ontstaan er vaak slijtageplekken. Toch kan het zo zijn dat u uw meubels alsnog wilt behouden, omdat ze bijvoorbeeld een emotionele waarde hebben. Grauwe plekken vallen vaak echter niet in de smaak. Meubelstoffering kan in dat geval een uitkomst bieden. Bij meubelstoffering worden banken en stoelen van nieuwe bekleding voorzien. Dit kan dezelfde kleur stof zijn, maar u kan ook voor een geheel andere kleur bekleding kiezen. Het is ook mogelijk om een deel van een meubelstuk te laten stofferen. Dit wordt ook wel deelstoffering genoemd.

Rekenkamer Amsterdam

Meubelstoffering, wat zijn de voordelen hiervan?

Het laten stofferen van uw meubels biedt diverse voordelen. Wanneer uw stoel of bank verouderd is en het laat stofferen, kan u langer met de meubels vooruit. Dit is goedkoper dan een nieuwe bank of stoelenset aanschaffen. Daarnaast kan u uw meubels van een nieuwe stijl voorzien wanneer u uw interieur een nieuwe look wilt geven. Verder is er geen verschil te zien tussen een gerenoveerd meubelstuk en een nieuw meubel. Wanneer de meubels gestoffeerd zijn, zal u zien dat uw bank of stoel weer geheel als nieuw oogt.

Wilt u uw meubels een tweede leven geven? Laat u dan adviseren door de specialisten van Siersema. Wij kunnen u helpen met een geschikte stof uitzoeken voor uw meubels en deze vervolgens geheel naar uw wensen bekleden. Neem voor uw meubelstoffering direct contact met ons op!